Hvis du er fan af dansk fodbold, så skal du holde øje med AAB. Denne klub er hurtigt ved at blive et af de bedste hold i landet, og de har nogle spændende unge spillere, som helt sikkert vil gøre sig bemærket. AAB har base i Aarhus, som er den næststørste by i Danmark. Klubben blev grundlagt i 1899, og de har en lang historie med succes.

Om klubben

AAB har vundet den danske Superliga fire gange senest i 2014. De har også vundet den danske pokal to gange, og de nåede semifinalen i UEFA Cuppen i 1979.

Klubben ledes i øjeblikket af David Nielsen, som er tidligere spiller. Han overtog posten i 2016, og han har gjort en stor effekt. Under hans ledelse sluttede AAB på andenpladsen i Superligaen i 2017 og 2018. Klubbens hjemmebane er Ceres Park, som har en kapacitet på 20.000 pladser.

AABs talentspillere

AAB har nogle meget talentfulde unge spillere i deres trup. Andreas Skov Olsen er en 19-årig angriber, der har scoret 12 mål i Superligaen i denne sæson. Han er dansk landsholdsspiller, og han er blevet sat i forbindelse med et skifte til nogle af Europas største klubber.

En anden spiller, som man skal holde øje med, er Rasmus Nissen Kristensen. Han er en 21-årig forsvarsspiller, der har været en af de bedste spillere i Superligaen i denne sæson. Han er fast mand på det danske landshold og er også blevet sat i forbindelse med et skifte til en stor klub.

AAB er en klub med et stort potentiale. De har nogle meget talentfulde unge spillere, og de bliver ledet af en meget god træner. Hvis man er fan af dansk fodbold, så bør man helt sikkert holde øje med dette hold.

Hvis du er interesseret i AAB eller måske det allerede er din yndlingshold, så husk at følge med i aab nyheder: