Selskabsret er et omfattende og komplekst retsområde. Hvis du er ved at starte en virksomhed, eller hvis du har været i gang i et stykke tid og har brug for hjælp til juridiske spørgsmål, er det vigtigt at finde en god advokat inden for selskabsret. De vil kunne hjælpe dig med alle aspekter af selskabsretten, lige fra oprettelse af dit selskab til behandling af tvister og likvidation af dit selskab.

Hvordan finder du så den rette advokat inden for selskabsret til dig?

Der er et par ting, du skal overveje, når du vælger en advokat inden for selskabsret.

Vægt erfaring

For det første skal du sikre dig, at de har erfaring inden for det område af selskabsretten, som du har brug for hjælp til. Hvis du f.eks. skal starte en ny virksomhed, har du brug for en advokat, der har erfaring med at oprette selskaber.

Passer ind

For det andet skal du sikre dig, at at den advokat, du vælger, passer godt til din virksomhed. Du ønsker en person, der vil være i stand til at forstå din virksomhed og give dig den bedst mulige rådgivning.

Omkostninger

En anden vigtig overvejelse er omkostningerne. En dygtig Advokat til selskabsret har sine omkostninger og koster som udgangspunkt 2000 – 3000 danske kroner i timen, så sørg for at gøre dig klart, hvad du præcist vil, før du giver en advokat besked. Visse selskabsadvokater har dog favorable prispakker til iværksættere og ejere og selskaber. Se f.eks. Bruun-Kiilerich Advokater og deres advokat priser og pakker.

Omdømme

Endelig skal du undersøge advokatens omdømme. Spørg rundt og se, om nogen har brugt deres tjenester før. Hvis det er tilfældet, så spørg dem, om de var tilfredse med den service de fik, og om det var en der kunne anbefales?

Forhåbentlig har dette givet dig nogle ting at tænke over, når du skal vælge en advokat inden for selskabsret. Undersøg din sag og lave en grundig research, og sørg for at finde den rette til dig og din virksomhed.