Selvom man sjældent ser denne type gulv i vore dage, så kan man ikke lade være med at beundre det, når man ser et flot bonet gulv. Man kan stadig være heldig at opleve denne type gulv i gamle Københavner lejligheder og andre steder, selvom det er en sjældenhed. Hvis du er så heldig at have et flot sildebensparketgulv, eller en anden type gulv der er bonet.

Hvis du derimod gerne vil have et gulv, som ligner denne gamle, klassiske og flotte type gulv, så kan du også vælge at få lagt boen gulve, som giver netop denne effekt. Boen gulve har en blank og flot overflade, og laves i mange forskellige typer. Du vil med garanti finde en model som passer perfekt ind i din indretning og dit hjem, hvis du gerne vil have et smukt bonet gulv. Du kan med fordel læse mere på https://www.byggecenter.dk/, hvis du gerne vil lære mere om denne type gulv. 

Hvilket boen gulv skal du vælge?

Som tidligere nævnt, så findes der mange forskellige Boen gulve. Du kan vælge at gå med sildebensparket, hvis du gerne vil have et mere klassisk look, men du kan også gå med nogle bredere, mere rå planker, hvis dette er mere din stil. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser inden for netop denne gulvtype. I modsætning til andre typer gulv er man med boen gulve ikke fastlåst til én stilart, som minder meget om hinanden, i stedet kan man vælge frit fra mange modeller. 

Dog er kvaliteten stadig vigtigt at huske på, så man vælger et gulv i ordentlig kvalitet, så det ikke hurtigt bliver slidt ned, og man skal bruge flere penge efter kort tid. Derfor bør man grundigt undersøge kvaliteten, inden man forelsker sig i et gulv, som ikke nødvendigvis lever op til den standard det burde. 

Hvad koster det at få lagt Boen gulv?

Hvad det koster at få lagt et boen gulv varierer naturligivis alt efter hvilken type gulv man vælger at lægge. Eksempelvis koster det en del mere at få lagt sildebensparket end det gør at få lagt planker. Især fordi der skal lægges en del mere arbejde i det. priserne varierer fra omkring 300 til helt op med 1000 kroner per kvadratmeter. Man skal altså også gøre op med sig selv hvor meget man vil ofre på det nye gulv. 

Der kan dog være penge at spare hvis man har hænderne ordentligt skruet på. hvis man er lidt af en gør det selv type, så kan man nemlig spare en del af omkostningerne væk, ved simpelthen at lægge gulvet selv. På den måde sparer man en eller mere håndværkere væk. På den måde får man flere penge mellem hænderne, som man eventuelt kan bruge på et lidt dyrere gulv, hvis man har lyst til det. Hvis ikke har man bare lidt ekstra penge, som hurtigt kan bruges på noget sjovere, end håndværkere der ligger gulv.