I fagsprog kalder man søgemaskineoptimering for SEO. Det stammer fra det internationale udtryk “Search Englene Optimization”, hvilket er en form for digital marketingproces.

Har du nogensinde undret dig over, hvad SEO er for en størrelse? Vil du gerne vide, hvordan du og din virksomhed kan udnytte det? Så er det her artiklen for dig. 

SEO kort fortalt

SEO er en fælles betegnelse for alle former for processer der har en betydning for, hvor din hjemmeside bliver placeret på de store søgemaskiner. Der er mange måder, hvorpå man kan søgemaskineoptimere sin hjemmeside på gennem processer, samspil og tiltag. Det handler om meget mere end bare at have en “flot” hjemmeside. Det handler også om, hvordan man interagere med sine kunder, rammer sit publikum og optimere sin side i forhold til placeringer. 

Hvordan placerer man højt på Google?

Antallet af kunder på dit websted har meget at gøre med, hvor du er placeret henne på søgemaskiner som Google. Hvis dit websted ligger på side 6 eller 7, så er der meget lille chance for, at nogen klikker på din hjemmeside. Så hvordan ændre man det? 

Søgemaskineoptimering er kompliceret, men det er noget som alle kan lære. Du kan for eksempel gøre dig selv en tjeneste ved at tage et SEO kursus, så du kan lære at mestre de forskellige strategier for søgemaskineoptimering. 

Hvad får man ud af et SEO kursus? 

På et SEO kursus lærer du, hvordan din hjemmeside bliver nummer et på ranglisten over søgninger. Du vil lære, hvordan du optimere ud fra søgeord, hvordan du skaber et indbydende design, hvordan du optimere din titel- og metabeskrivelse og meget andet. 

Formålet med kurset er at give din hjemmeside mest mulig succes. Dette gøres udelukkende gennem organiske processer, hvilket betyder at du altså ikke skal betale dig til din digitale popularitet.