De store måltider

De store måltider er uden tvivl dagens vigtigste. Disse måltider skal være sigtet efter at udfylde madpyramidens anbefalinger. Selvfølgelig kan det som studerende på SU være svært at spise fisk to gange om ugen men der er massere gode alternativer til kød og kylling.  De store måltider kan med god grund inkludere bønner af forskellige art, forskellige grønstsager. Personligt kan jeg gode lide at fylde køleskabet med grønstsager en gang om ugen. De første to dage koger jeg grøntsagerne hvor jeg de følgende fem dage enten laver suppe af dem hvilket er super nemt ellers også steger jeg dem kort på panden med lidt smør og olie. Husk at undgå kulhydrater især hvis du er en mand/kvinde over 40 år gammel

De små måltider

De små måltider er måske ikke dem der holder os i gang men det er helt bestemt dem der kan give os noget psykisk og mental hjælp i løbet af dagen. Jeg kan godt lide at have små gulerodder med, agurker eller lignende. De er vandbaserede og indeholder intet skadeligt for den menneskelige krop. Det er en kæmpe optur at gå igennem en hel dag og have spist massere af disse små snacks, da det gør simpelthen så godt for være fordøjelsessystem. Du vil også lægge mærke til hvordan landet bedste gastronomier baserer deres mad på sunde, økologiske varer der støtter din krop i løbet af dagen.

Til den søde tand

Der er ingen nem måde at skrive det på, så her kommer det blot: Det er noget du skal undgå. Søde sager kommer ikke i “sunde” former ligesom farmor plejede at fortælle dine forældre som en god undskyldning for at give dig flere “økologiske” vingummier. Spar derfor pengene og brug dem på noget der for alvor får din krop i gang. Du vil opleve at sparre hvertfald 500kr på at undgå slik, hvilket du istedet kan forkæle dig selv med og gå ud og spis noget lækkert mad.