Det var snart min fødselsdag. Det havde jeg virkelig glædet mig til. Jeg er lige nu 17 år. Jeg bliver 18 om 2 dage. Det kommer nok til at blive den bedste fødselsdag nogensinde. Jeg har altid glædet mig til jeg bliver 18. Det ikke fordi jeg skal noget stort på min fødselsdag. Jeg skal bare ud at spise med mine forældre og søskende på en god restaurant. Det glædet jeg mig også til. Jeg ville bare gerne havde de her to dage overstået. Min fødselsdag blev nærmere og nærmere, og det blev så endelig min fødselsdag. Jeg var endelig 18 år. Jeg har ventet på den her dag så længe, og nu kom den endelig. Jeg skulle senere ud at spise med min familie. Det glædet jeg mig virkelig til. Tiden gik og gik så, og vi skulle endelig og at spise. Vi tog hen på en virkelig god restaurant, hvor maden virkelig smagte godt. Mine forældre sagde også at de havde en overraskelse til mig. Det skulle være min fødselsdagsgave. Jeg var virkelig spændt. De fortalte mig så at min fødselsdagsgave ville være at jeg kunne begynde på kørekort. Det var den bedste gave jeg nogensinde havde fået. Jeg har altid ønsket mig at starte på kørekort. Jeg var så glad. Jeg vidste bare at det her ville blive en af de bedste fødselsdage. De sagde at jeg selv måtte vælge en køreskole, og så ville de betale for det hele. Jeg fandt en køreskole tæt på mig i Vanløse som så meget interessant ud. Den hed TopGearTrafik, og de havde en gratis introaften hver tirsdag, som jeg så tog til. De lød virkelig som en god køreskole, og jeg valgte at starte der. Det var en af mine bedste beslutninger. Jeg fik den bedste kørelærer.