Den store opgave for mange mennesker er indretning af en bolig eller virksomheds lokale. Det skal jo gerne se godt ud og man skal kunne se en rød tråd gennem lokalerne. Der sker dog ofte det at man mister overblikket og derfor ikke kan se det færdige resultat. Derfor samler vi i denne artikel nogle råd, man kan tage i brug eller skrive bag øret. Alt for at give lidt inspiration til næste indretnings projekt. 

 

Farver

Når man skal vælge farve, kan man jo sige at der er forskel på om det er en privat bolig, eller om det er et erhvervslokale. Men udgangspunktet er jo egentlig det samme, man skal finde ud af hvad man synes om, når man skal slappe af, eller arbejde. Farver kan gøre mere end man tror, og kan rent faktisk øge ens motivation, energi og humør. Det handler egentlig om hvad man selv mener er flot, og så tage den derfra.

 

Inventar

Alt man vælger at putte i de forskellige lokaler, er super vigtige for stemningen og følelsen man får, når man træder ind her. En god ide er at sørge for at udsmykke dine vægge og lofte, som ofte bliver glemt. Dette kan gøres ved at kontakte en stukkatør, som kan give dine lokaler et smukt løft. Men generelt set, kan man med god samvittighed undersøge hvilke møbler og dimser man skal have i lokalerne. Skal man indrette et erhvervslokale, er det en god ide at høre dine kolleger ad, inden du køber tingene. Man skal huske på hvem der skal opholde sig i lokalerne, og det må meget gerne tale til dem, og ikke imod dem. Et godt indrettet lokale, kan både invitere til afslapning, hvis nu det er stuen eller soveværelset hjemme i det private. Ligesom det kan motivere dine kolleger, så de kan udføre deres arbejde mere effektivt.