Rengøring af vinduer kan være en udfordrende opgave, men det behøver det ikke at være. Der er mange måder at rengøre dine vinduer på uden at bruge skrappe kemikalier, der skader miljøet eller dig selv. I dette blogindlæg vil vi lære, hvordan du kan rengøre dine vinduer på en miljøvenlig måde, så du ikke behøver at bekymre dig om at udsætte dig selv eller verden omkring dig for skadelige giftstoffer!Har du overhovedet brug for at bruge en kemisk vinduesrens?Du kan sagtens opnå de samme resultater med vand og eddike.

Puds med omtanke på miljøet

Vand er et effektivt rengøringsmiddel i sig selv, men du behøver ikke at bruge det alene, hvis du ikke har lyst til det! Tilsæt en lille mængde eddike eller opvaskemiddel i din spand med rent vand, inden du pudser dine vinduer. Dette vil ikke kun hjælpe med at fjerne noget snavs og skidt mere effektivt, men det vil også få din vinduespudsning til et helt andet level!

Hvis du leder efter en virkelig miljøvenlig måde at rengøre vinduer på og ikke har noget imod at bruge lidt ekstra tid på arbejdet, kan du prøve at bruge avispapir i stedet for papirhåndklæder eller klude. Fibrene i avispapir hjælper med at fjerne snavs fra glasoverflader meget effektivt, mens de ikke efterlader nogen som helst fnuller. Er du klar til at begynde at rengøre dine vinduer på den miljøvenlige måde?

Hvordan pudser man vinduer? – Guide:

Alt, du behøver er vand med eddike eller opvaskemiddel i. En skuresvamp eller en klud, (nogen bruger stadig avispapir), en skraber (En god én af slagsen), til sidst en klud til at tørre kanter.

Start altid oppefra, når du pudser vinduer, da vandet løber ned af ruden. Det vil simpelthen være en umulig opgave at blive færdig, hvis du starter nedefra. Så start oppe i et af hjørnerne, og her kan du enten køre skraberen, vandret eller lodret. Det kan man sige, er “amatør-måden”. En professionel kan skrabe hele vinduet i én glidende bevægelse. Husk at tørre skraberen af, inden du begynder på en ny bane. – God fornøjelse.