Solen skinner endelig, og nætterne bliver længere, hvilket signalerer, at sommeren er ankommet. Det er tid til at forberede og designe din have til sommeren, før den virkelig begynder.

Fortsæt med at læse for fremragende tips, tweaks og designændringer, der vil omdanne din have til et sted, du ikke vil forlade denne sommer. Det vil sige, når grillsæsonen ankommer, vil du have et rum, der vil være misundelig på alle dine naboer.

Skab en gårdhave med dekorative fliser

Et gårdhaveområde er en god tilføjelse til enhver have og en af de mest populære ideer til haveindretning. Terrasser er en glimrende metode til at adskille dit underholdende område fra dine blomsterbed, drivhus og grøntsagsplot. Det giver også den ideelle ramme for dine havemøbler ideer og al fresco spisning.

Overvej at bruge mønstrede fliser til at skabe en gårdhave som et unikt alternativ til dæk og betonplader. Når du opretter en flisebelagt terrasse, skal du sørge for at købe udendørsvenlige fliser.

Tilføj et opholdsområde i solen

Efter alt dit hårde arbejde med at vedligeholde dit plot er det et must at have et sted at sidde og nyde frugterne af din indsats. Der er mulighed for havemøbler, lige fra yndige liggestole ved havet til sofasæt. Overvej at kombinere mange forskellige typer udendørs sæder for at skabe et behageligt sted at slappe af når som helst på dagen eller natten.

Du kan nemt slappe af med en hængeparasol og en paraply for at holde dig og din familie dækket og skyggefuld fra solens stråler, mens du slapper af. Parasoller giver ikke kun skygge, når solen er på sit højeste, men de beskytter også mod regn og støvregn.

Glem ikke de bløde møbler

Overvej din baghave på samme måde som du ville gøre med dit interiør, når du designer dine ideer til indretning af haven. Et tæppe under fødderne vil lokke dig til at tage dine sandaler af og slappe af, mens kast og puder vil gå langt i retning af at gøre rummet hyggeligere.

Selvom puder og stoffer kan virke som ligegyldige detaljer, kan de hurtigt og nemt forvandle dit hjem. Efterhånden som dagene bliver varmere, strækker deres transformerende virkning sig også udenfor.

Du kan også bruge din hyndekasse som skur i haven og dekorere den med smukke urtepotter

Brug dekorativ belysning til at belyse din bolig

Enhver haveindretningsplan skal indeholde belysning, da den øjeblikkeligt tilføjer varme til området og giver dig mulighed for at bruge haven til langt ud på natten. For at gøre alle områder af din have lysere skal du lægge en række udendørs belysningskoncepter i lag. For at skabe en afslappende baggrund for udendørs middage, tænk på at installere attraktive festoon lys på din terrasse og pergola og kombinere dem med solhave belysning ideer i grænserne.

Sæt en blomsterpotte på din bagveranda

For ideer til havedesign er store bestræbelser ikke altid nødvendige. Du behøver ikke engang at forlade dit hjem for at bringe et strejf af solskin; alt det kræver er en enkel, attraktiv potteskærm ved siden af din bagdør. Lad årstiderne inspirere dine containerhaveideer. For eksempel er der flere efterårsplantageideer, der helt sikkert vil muntre op selv den mest overskyede oktoberdag.

Tilføj farvepops med møbler i lyse nuancer

For mange af os er møbler det vigtigste første skridt, når du designer en have, da uden det er det svært at få mest muligt ud af dit udendørs rum.

Lyse bistrosæt er en pålidelig mulighed, der ser fremragende ud på alle overflader, fra store terrasser til små altanhaver. Hvis du allerede har møbler, hvorfor så ikke tilføje lidt farve? Prøv at male noget. Brug en finish, der holder til livet udenfor, men først efter det.