Strømper og ankelstrømper til herre

Hos stylebydam.dk har vi stort udvalg af strømper og sokker til mænd. Vi dækker alle dine sokkebehov arbejdsstrømper, private sokker og de festlige sokker. Vores strømper til herre er i den billige klasse da vi syndes du skal have det bedste, billigste og med høj kvalitet.

Vælg strømper til mænd som ikke bare er sokker.

Sokker kan hurtig blive et kedeligt moment hvis de er gamle, forvasket og hullet. Så derfor gør noget godt for dig selv og køb lækre nye sokker og strømper husk på det er som sagt den beklædning som bruges ofte og hvor man slider mest.

Strømper med striber og motiver

Hos stylebydam.dk ligger vi meget vægt i kvalitet, farver og motiver derfor finder du både ankelsokker og strømper til mænd i blandet farver til dig som er den modne type og dig som bare vil have lidt spræl til hverdagen. Striber, tern eller bare motiv det bliver mere og mere udbredt til alle slags tøjstile om det er arbejde, privat eller fest.

Strømper til herre i lækre farver.

De fleste mennesker er nok til de klassiske bumuldsokker. Sorte strømper er nemme og sortere og nemme og tag frem fra skuffen det samme gælder hvide strømper. Men hos stylebydam.dk finder du naturligvis også strømper med striber, tern og farver du finder også vores nye og slidstærke arbejdes strømper til herre

Bambus strømper og bambus ankelsokker

Bambus sokker til herre er på mange måder det helt nye og er blevet meget udbredt de seneste år når man snakker tekstiler. Bambusfibre har en række fordele, der gør dem særligt egnet til kropsnær beklædning for eksempel ankelsokker og strømper, bambusfibre kan absorbere 50% mere fugt end bomulds strømper derfor er det blevet et større hit.

Hvorfor bambus?

De er meget bløde i stoffet.

De er svedabsorberne og gode mod diabetes

De holder fødderne i en god temperatur