Savner du nogle gode idéer til ting, du kan lave sammen med dine venner, har vi her samlet nogle gode forslag til dig, så du har lidt at vælge imellem. Der er jo også mange andre sjove ting end bare disse, som du kan kaste dig over, men nu har du i hvert fald et godt udgangspunkt til de næste par gange, du skal ses med dine kammerater.

Find rullegardiner til børn her, hvis du står og mangler til børneværelset.

Tag i biografen

For det første kan du jo vælge at tage med dine venner i biografen. Der er som regel altid en spændende film på plakaten, og det er altid hyggeligt at tage ind foran det store lærred sammen med dine venner. Så find en god film i biografen nær dig og bestil billetterne med det samme. Så kan du jo altid vælge at købe godt med popcorn, snacks og sodavand, inden du skal ind til filmen, og hvis I har lyst, kan det jo være, at I skal tage ud at spise før eller efter filmen, alt afhængig hvad det passer bedst sammen med.

Gå til koncert

Hvis du og dine venner er glade for musik, kan det jo også være en mulighed for dig at gå til en koncert. Det kan være, at der tit er koncert, i den by du bor i. Ellers bor du nok ikke langt væk fra en af de større byer, hvor der tit er koncerter på programmet. Der er jo rigtig mange koncerter i Danmark hvert eneste år, og der er nok også gode chancer for at finde en koncert, som du og dine venner gerne vil ind til. Så er det jo bare med at bestille billetterne i dag.

Se sport live

Her til sidst kan det også være en mulighed for dig og dine venner at se sport live, hvis I har lyst til det. Der er jo mange gode muligheder for at se sport live på øverste niveau i Danmark. Og så er det jo bare op til jer, om det skal være fodbold, håndbold, ishockey eller hvad I nu ellers lige er til. Det kan også være, at I skal prøve noget forskelligt. Har I fx aldrig været inde at se badminton eller volleyball, er det da bare med at få det prøvet af. Måske er det virkelig sjovt at se live?