Ny eller brugt? Sådan finder du den rigtige cykel

Hvis man skal have en ny cykel, så er der mange ting man kan tage med i sine overvejelser. Det kan være alt lige fra hvilken type cykel det skal være, til hvor meget man vil bruge på den, eller om den skal være helt ny eller om man er okay med at købe en brugt cykel. Der kan være fordele og ulemper ved både nye og brugte cykler, så det kommer i sidste ende an på hvad ens behov er og hvor mange penge man har til at opfylde disse behov. I denne artikel giver vi dig et par gode til hvordan du finder den rigtige cykel.

Sådan finder du en ny cykel

Hvis du mener at en helt ny cykel er det rigtige for dig, så skal du først og fremmest beslutte dig for hvor mange penge du er villig til at bruge på cyklen. Dernæst skal du finde ud af hvilken cykeltyper som du skal have og sidst men ikke mindst, skal du finde en cykel der passer til din højde og din størrelse. Når disse ting er på plads og du har fundet en cykel som du gerne vil købe, så kan med fordel bruge lidt tid på at finde den bedste pris. Det kan du for eksempel gøre, ved at benytte dig af en hjemmeside som Pricerunner, eller selv bruge tid på at undersøge priserne ved de forskellige forhandlere.

Sådan finder du en brugt cykel

Hvis du foretrækker billige cykler, så er en brugt cykel nok det bedste valg for dig, for her kan man være heldig og få rigtigt meget cykel for sine penge. Brugte cykler kan købes mange forskellige steder. Man kan finde brugte cykler på loppemarkeder, andre typer markeder, på hjemmesider som Den Blå Avis eller Gul og gratis, eller man kan finde en brugt cykel, i en af de mange salgsgrupper på Facebook. Hvis man hellere vil se og føle cyklen inden man køber den, kan man med fordel købe cyklen i en genbrugsbutik. Her kan man både se og røre cyklen inden køb.