Find-Virksomhed.dk er en virksomhedsdatabase, som dækker virksomheder i hele Danmark. Har kan brugerne hurtigt finde firmaer indenfor en specifik branche eller geografisk område. Oplysningerne på databasen hentes direkte fra CVR-registret, og er således altid opdateret med den nyeste information.  

Der er mange forskellige måde at benytte Find-Virksomhed.dk på. Databasen kan naturligvis anvendes af privatpersoner, som leder efter en lokal frisør, elektriker eller dyrlæge, men de mange funktioner kan også med fordel benyttes af erhvervsdrivende, som ønsker at få et indblik i deres branche og/eller lokalområde.

Regnskaber fra virksomheder

Ved ganske få klik kan du tjekke regnskaber og stamdata for en lang række danske virksomheder. Databasen henter regnskaber for alle anparts- og aktieselskaber, som du kan kigge igennem ganske gratis. På denne måde kan du blive klogere på dine konkurrenter, men også finde du af hvilke virksomheder, du gerne vil have som kunde – og ikke mindst hvilke virksomheder, du måske burde undgå at handle med.

Du kan også nemt lave et listeudtræk over virksomheder, som opfylder dine kriterier. Sælger du inventar, råvarer eller markedsføringsmateriale? Find f.eks. alle restauranter i Kolding, Vejle og Fredericia – så har du straks et kartotek med potentielle kunder lige ved hånden. Se udvalget af restauranter i Kolding her.

Sådan skiller du dig ud

Når du laver en simpel søgning på Find-Virksomhed.dk baseret på branche og lokation, får du en oversigt over alle virksomheder indenfor en specifik branche, som er placeret indenfor den valgte geografi. Det kunne f.eks. være alle fysioterapeuter i Thisted.

Er du selv fysioterapeut med klinik i Thisted? Med en annonce på Find-Virksomhed.dk kan din virksomhed få førstepladsen blandt søgeresultaterne. Med en velvalgt annonce kan der dermed være dig, kunderne runger til næste gang de har ondt i ryggen.  

Udover en placering øverst på siden over fysioterapeuter i Thisted, kan du også vælge at din virksomhed skal vises, når brugerne leder efter fysioterapeuter i nabobyerne. Mon ikke de fleste gerne køre lidt længere for at få en aftale med områdets mest kompetente fysioterapeut?