Der findes ingen by i verden som Berlin. Byen har noget for enhver smag, lige fra dens fascinerende historie til dens pulserende kultur. Hvis du er på udkig efter en unik rejseoplevelse, skal du sørge for at tilføje Berlin til din liste! 

Om Berlin

Berlin er hovedstaden i Tyskland og en af Tysklands 16 delstater. Med en befolkning på ca. tre millioner mennesker er det den næstmest befolkede by i Den Europæiske Union efter London. I hovedstadsområdet, Berlin bor der seks millioner mennesker, hvilket gør det til det tredjestørste hovedstadsområde i Europa.

Hvad byder Berlin på?

Berlin er en verdensby af kultur, politik, medier og videnskab. Økonomien er baseret på højteknologiske virksomheder og servicesektoren, der omfatter en bred vifte af kreative industrier, forskningsfaciliteter, medievirksomheder og kongressteder. Berlin er en attraktiv by for regionale og internationale virksomheder. Byen har mange orkestre, museer og underholdningssteder samt et livligt natteliv scene

Miniferie til Berlin?

Overvejer du en mini ferie i Berlin? Berlin er den perfekte by til en miniferie. Der er masser af ting at se og lave, og byen er nem at komme rundt i. Uanset om du er interesseret i historie, kultur eller bare ønsker at opleve noget anderledes, er Berlin stedet for dig!

Sådan kommer du dertil

Berlin er godt forbundet med fly med direkte fly fra hele verden. Berlins to største lufthavne er Tegel-lufthavnen og Schönefeld-lufthavnen. Hvis du rejser inden for Europa, er der også masser af lavprisflyselskaber, der flyver til Berlin. Når du først er i byen, er det nemt at komme rundt. Det offentlige transportsystem er effektivt og dækker alle områder af byen.

Vi håber, at du er blevet klogere på Berlin og at det har lokket dig til at besøge byen, næste gang, du skal ud for Danmarks grænser. Husk, at der også er andre ting at opleve i Tyskland, hvortil München også er en meget hyggelig by at besøge.