Du burde have sat det ind i kalenderen, men det har du nok ikke gjort. Hvad er det, tænker du? Det er nemlig fristen for at få udbetalt feriepenge. Den udløber snart, og så bliver det svært hvis ikke umuligt at få dine optjente feriepenge udbetalt. Du bør derfor gøre det med det samme. Minimer denne artikel og kom tilbage til den senere – du kommer ikke til at fortryde det.

Hvis du heller ikke vidste det, så koster det for mange danskere penge at have penge stående. Det er nemlig de negative renters skyld, og der er ikke så meget at gøre ved det. Kan du derfor få udbetalt mange penge, så kunne det være en idé at investere dem, hvis du har mod på det. Ellers kommer det jo til at koste dig penge at have dem stående.

Vi ville ikke lave en misvisende overskrift, men mange danskere (også dem fra Kolding!) vælger at investere deres penge af ovenstående grunde. Vi vil i dette indlæg komme ind på forskellige idéer til investeringer i år eller i starten af næste år, efter du har købt julegaverne 🙂

Mulige investeringer

I det følgende kommer der en liste med inspiration til potentielle investeringer, du kan foretage dig. Det er meget vigtigt, at du bemærker følgende: Vi kommer ikke med specifikke anbefalinger, og det vil vi aldrig gøre. Du skal selv undersøge fordele og ulemper samt risikoen.

Ethereum

Ethereum købes i stor stil af danskerne, og det er ikke for sjov. Denne kryptovaluta er vokset meget i løbet af i år, og kursen har aldrig været så høj. Om det er et godt tidspunkt at købe på, det ved vi ikke. Vi ved dog, at der findes en dansk hjemmeside med super gode guides. Klik her for at læse dem.

Andet

Andre ting du kan finde interessant er: teknologi (Facebook, Apple, Google) og medicin (Pfizer, Moderna, osv.).