Det korte svar er JA. Det er altid en god ide at have en hjemmeside. I denne artikel beskrives det, hvorfor det kan være en god ide at have en hjemmeside?

1. Professionalisme

Med en hjemmeside fremstår du mere troværdig og professionel overfor mulige kunder. En ny og professionel hjemmeside kan være med til at skabe troværdighed, fordi det viser, at du er seriøs om din forretning.

 

2. Flere kunder

Det er lettere for dine kunder at finde dig, hvilket forhåbentlige vil resultere i, at du får flere kunder. Med en professionel hjemmeside kan du lede din kunde eller leads videre og få dem til at ringe, kontakte eller købe en af dine services.

 

3. Data

Med en hjemmeside kan du indsamle data som du kan bruge til markedsføring senere hen. Selvom du måske ikke har brug for flere kunder lige nu, kan en hjemmeside være en vigtig database, du kan bruge til markedsføring senere. Derfor er det altid en god ide at have en hjemmeside, som er koblet op på en FB-pixel og google ads.

4. Online Visitkort

En hjemmeside kan i nogen sammenhæng bruges som et online visitkort. Det er en god måde at fortælle om dig selv på til kunder du møder på jobbet.

 

Hvad koster en hjemmeside til en håndværker?

 

Det er meget forskelligt, men Jonathan Gormsen har skrevet en god artikel, som fortæller hvad en hjemmeside til en håndværker koster du kan læse mere om det her.

En hjemmeside er på mange måder en investering hvis du køber en hjemmeside for 7000 kr. Og du får bare 2-3 kunder gennem hjemmesiden, så kan den let have betalt sig selv hjem. For at det kan betale sig skal hjemmesiden selvfølgelig være flot og professionel. Det er derfor altid en god ide at tage fat i webudviklere, som ved hvad de laver. Henvend dig eventuelt til flere. Jonathan Gormsen er en mindre webudvikler som har mange årserfaring. Tag et kig på hans hjemmeside her www.jonathangormsen.dk