Overvejer du at importere et køretøj fra udlandet? I så fald kan det være meget betryggende at kende registreringsafgiften, inden du køber køretøjet. På den måde kan du bedre vurdere, om køretøjet nu også holder sig inden for dit budget. Derfor har du mulighed for at få en bindende forhåndsvurdering hos en bilimportør. På den måde kan du få en fast pris for køretøjet. Få lavet en forhåndsvurdering af registreringsafgiften.

Så nemt er det

Hvis du gerne vil have lavet en forhåndsvurdering af dit køretøj, tilbyder de fleste firmaer dig at udfylde en nem og overskuelig formular. Når formularen er udfyldt, vil firmaet give dig besked om, hvad du skal betale i registreringsafgift. Hvis det senere viser sig, at firmaet har lavet en fejlvurdering, vil det være dem, der skal betale differencen. På den måde får du en større gennemskuelighed i køretøjets pris.

Har du brug for tillægsydelser?

Hvis du gerne vil importere et køretøj til Danmark, er der flere ting, der skal gå op i en højere enhed. Derfor tilbyder de fleste firmaer også mere end blot forhåndsvurderinger. Blandt andet kan du også hjælp til hjemtransporten, toldsynet og registreringssynet, klargøring af bilen og meget mere.

Rådfør dig med et professionelt importfirma

Når du skal importere et køretøj, er det oftest en rigtig god idé at rådføre dig med et professionelt importfirma. Firmaet kender til hele processen, så de kan bedre vejlede dig. Faktisk kan firmaet rådgive om alt fra hvilken bil, du bør vælge, til hvordan den juridiske proces forløber.

De kan derfor også forberede dig på forskellige scenarier, der kan opstå under importen af dit køretøj. Hvis der skulle opstå et problem undervejs, har importfirmaet helt klart stået i en lignende situation før. Derfor vil de også kunne hjælpe dig med at finde den mest hensigtsmæssige løsning.