Trænger du til en dag med afslapning og tid til dig selv?

Start ud med en wellnessdag, hvor du får prøvet floating og tag en tur til fodbold efterfølgende. Det er en perfekt kombination af, først at få noget tid med afslapning og efterfølgende ud og giv den gas.

Floating er den ultimative wellness oplevelse, hvis du går efter ren afslapning. Du ligger i en floatingtank, hvor alt lys og lyd er lukket ude. Den perfekte saltvandsblanding gør, at du flyder, uden selv at skulle kæmpe for det. Det eneste du skal gøre, er at slappe helt af og nyde at du ikke har noget at skulle lave. Der er en masse gode fordele at drage nytte af, hvis du godt kunne tænke dig at prøve floating. Der er her tale om både fysiske og psykise fordele. Du kan læse mere i dybden om hvad floating er, og mere detaljeret om de mange fordele ved floating her. De fleste af fordelene kræver at du floater mere end en gang, men det vil altid være en dejlig afslappende oplevelse alligevel. Så kan du vurdere, om det er noget du vil gøre flere gange, og derved høste endnu flere fordele.

Det er også mulighed for at prøve floating sammen med en god ven eller en kæreste, hvilket gør det perfekt til at skulle lave før en tur til fodbold med personen. Prisen på en floating ligger omkring de 500 kr, hvilket også gør at det kunne være en god gavemulighed.

Så næste gang du står og mangler en ide til en gave, eller skal have tiden til at gå med noget inden fodboldkampen, så skulle du tage at prøve floating. Du vil helt sikkert blive positivt overrasket, og gå derfra helt afslappet.

Du kunne også bare tage at booke en tur, og prøve det selv. Der behøver ikke være nogen speciel anledning.