At have et vandtæt juletræsfod er afgørende for at forhindre, at dit gulv bliver beskadiget. Hvis du ikke allerede har et vandtæt juletræsfod, kan du nemt lave et selv med nogle få materialer. Alt, hvad du behøver, er en beholder til at indeholde vandet fra juletreet, nogle stofrester og lidt lim. Med lidt tid og kreativitet kan du lave et flot og funktionelt juletræsfod, der vil holde dit gulv tørt og sikkert i årene fremover.

 

Hvad skal man bruge til at lave et vandtæt juletræsfod?

For at lave et vandtæt juletræsfod med vandbeholder skal du bruge en beholder til at indeholde vandet fra juletreet samt nogle stofrester og lim. Du kan bruge enhver type beholder, så længe den er stor nok til at rumme al det vand, som dit juletræ vil tabe. Når det kommer til stofresterne, kan du bruge enhver type stof, du foretrækker. Dog anbefales det at bruge et slidstærkt stof som f.eks. bomuld eller polyester, da disse typer stoffer bedre vil modstå slitage over tid.

 

Sådan laver man sit eget vandtætte juletræsfod

For at lave dit eget vandtætte juletræsfod skal du starte med at tegne en cirkel på bagsiden af din beholder. Derefter skal du klippe cirklen ud med en hobbykniv eller en skarp saks. Når cirklen er klippet ud, skal du drapere stoffet rundtomkring den åbne side af beholderen og sikre dig, at der ikke er nogen folder i stoffet. Derefter skal du trække stoffet godt ind over kanten af beholderen og lim det fast på forsiden af beholderen med en hot glue gun eller limpistol. Lad limen tørre helt inden brug.

 

Til sidst skal du sørge for at fylde din beholder med sand eller sten, så den er vejet godt ned, før du sætter dit juletræ i den. På den måde undgår du, at beholderen bliver vasket væk af det store volumen af ​​vand, som dit Juletree vil tabe over de næste par uger.

 

Konklusion:

En vandtæt juletræsfod er vigtig for at beskytte dit gulv mod potentielle skader fra dryppende julefuglebruser. Hvis du ikke allerede har et gyldent snit eller plastikkrus tilbehørsregningerne fra Julen 2019-2020-budgetteringen (eller endda omhyggelig 2018-2019-planlægningsfejl), kan dette blogindlæg fungere som en let DIY-vejledning – alt hvad der kræves Er lidelsen forud for tid (og evnen til rolighed) til at finde de rigtige materialer (eller genbruge dem). Husk blot påbehovetsomhedenaf ​​at findenegodejulegaver-tilbagebetalingstips! Og husk på de fire julens budskaber: glade minder (fra barndommens jul), mad (og hyggelige aftenmiddage), alkohol (for dem der drikker) og gaver! Derudover glemmer vi ikke de tre andre juledagene: Nytaarsaften (1/1), Juleaften (24/12) og Boxing Day (26/12). Så husk på disse datoer – isespecially hvisdu planlaeggerat rejse rundtom i verden! – ogsatisjulegaveronline(eller i butikken) sammen med masser af andet held og lykke i livethvert århundredesnyttjaar!