En dåbsgave kan være svær at finde, da der er så mange der skal købe gaver til ét barn. Med bObles kommer du aldrig helt galt afsted, da det er populært, motorisk styrkende og udfordrende legetøj og tumlemøbler. bObles har et kæmpe udvalg, så der er altid noget barnet ikke ejer i forvejen. Et godt bud er den populære bObles elefant, som er et godt bObles tumlemøbel, der både kan bruges alene og sammen med alt det andet.

Den perfekte gave

bObles vil på alle måder altid være den perfekte gave til de helt små, fordi bObles kan bruges i mange år – fra børnene er små til de er helt store. Sværhedsgraden er justerbar, og man kan udfordre alle børn med dem på f.eks balanceevnen. Elefanten fra bObles er noget helt for sig. Det er et af de større tumlemøbler, og et af de mest populære. Der er ingen grænser for hvad elefanten kan bruges til: Elefanten bliver hurtigt barnets bedste ven, om den bruges som skammel, vippe, stol eller andet.

  • Pynter på børneværelset: Den søde elefant vil klæde ethvert børneværelse, da den kan fås i mange farver, så den passer til netop dit barns børneværelse. Elefanten har et enkelt og lyst design, der gør den stilren at have stående.
  • Masser af muligheder: Elefanten fra bObles er et yderst multifunktionelt legetøj. Elefanten kan bruges fuldstændig, som barnet selv ønsker.
  • Balance og motorik: Elefantens hovedformål er at skabe udfordring til børn på balance og motorikken. Elefanten styrker disse evner, og gør barnet mere sikker i blandt andet at gå, løbe og hoppe selv.

Et legetøj der bliver husket

bObles er et dansk brand, som vægter kvalitet og håndværk højt. Alle bObles produkter er færdiggjort i hånden, og det sætter et mere unikt præg på hver enkelt produkt.

En af grundene til at bObles er så populære er at deres tumlemøbler er stabile og holdbare, men bløde nok til at man ikke kommer til skade på dem. De er produceret af hårdt EVA-skum.

Børn vil ofte gerne prøve grænse af, og denne elefant vil give dem mulighed for det, uden at komme til skade. Elefanten er med til at skabe mange lege både med hele familien, og det enkelte barn. Elefanten kan bl.a. bruges til gemmeleg, jorden er giftig, stafet, og forhindringsbane. bObles møbler er gode enkeltvis, men de bliver hyggelige med en masse forskellige tumlemøbler grundet deres dyreform. Tumlemøblerne er formet som f.eks dyr og det giver en tryg genkendelighed til barnet.