Det er ikke ualmindeligt, at have en bestemt, by eller eventuel land i glas og ramme, på væggen i sit hus. Der er en vis ære i at præsentere en vis bydel, og der kan være flere årsager til, at netop den by er speciel for dig. Det kan være barndomsby eller sin nuværende by, som har en speciel plads i ens hjerte.

Især storbyer, som byder på forskellige seværdigheder, er et hit at hænge op på væggen, og hos Vilakula, som er en populær forhandler af forskellige byplakater i Danmark. Faktisk er Kolding by en af shoppens mest populære og solgte serie, og der er der mange grunde til.

Info om Kolding byplakten

Hvis Kolding lægger dig nært, så er det en fed måde at minde byen ved at hænge den op på væggen, i glas og ramme. Denne Kolding plakat er et farverig portræt af alt det gode, der er i Kolding by, ligefra Koldinghus, Sankt Nicolai Kirke , Sønderbro, Slotsøen, Kærlighedsstien, vandtårnet og meget mere finder du på Koldings plakat.

Plakaten kan du vælge i to forskellige størrelser. 30x40cm og 50x70cm. Her kan du selv bestemme, hvor meget plakaten skal pryde din væk. Det er trykte på 200g semi-mat papir, som også er miljøvenligt. Både med omtanke på miljøet, men også for at opnå det bedste resultat.

Sidst, men ikke mindst, så kan du også tilvælge at købe en rammen med til plakaten, sort, hvid og i egetræsfarve. Du kan også vælge at undlade rammen, hvis du selv har en liggende. At købe en ramme sammen med plakaten, gør, at plakaten er lige, til at hænge op, når den kommer, eller pakke ind, hvis det er en gave.

Hvem vil have byplakater?

Måske har du ikke selv overvejet at have din by hængene på væggen. Men faktisk så er der mange unge, som ældre, som finder det unikt og specielt, at have sin by hængende på væggen. Man kan vælge en plakat, som nævnt tidligere, som man har et unikt bånd til. Det kan være, at man er vokset op i byen, det kan være en speciel oplevelse, som man har haft sammen med en bestemt person, hvilket også gør en byplakat til en perfekt gave, eventuel til veninden, vennen eller til forældre eller bekendte.

Om Vilakula

Hvem er Vilakula? Det er en dansk og danskejet webshop, som selv har designet plakaterne på deres shop. Vilakula har en forkærlighed til smukke og gamle byer i Danmark. Der er lagt sjæl og kærlighed i hver enkel plakat, hvor der er gjort meget ud af at skabe det helt perfekte, grafiske udtryk, med unikke og specielle detaljer. Plakaterne er fremført med en charmerende skandinavisk stil, som passer ind i de fleste danske hjem, moderne, som ikke moderne.

Der er flere gode fordele ved at købe din byplakat i Vilakulas webshop, såsom at der er gratis fragt, uanset hvor du bor i Danmark. Sidst, men ikke mindst, så har shoppen også gode og brugbare anmeldelser på Trustpilot, som beviser, at shoppe er troværdig, og et sikkert sted at handle.