Man flytter ofte i hus fordi man står og mangler plads eller er klar til at tage det næste skridt i ens liv. Den ekstra plads man får igennem et huskøb, er ikke altid uden arbejdsopgaver – da man som holde sit hjem rydeligt og nu har mange flere kvadratmetre at holde styr på. Indendørs rengøring bliver ofte gjort løbende og får den helt store overhaling om søndagen, men hvad med haven? 

Haven er et ømt punkt for mange boligejere. Enten så gør man meget ud af haven eller også så tager haven sig til. Rengøring og oprydning i haven er ofte ikke bare at slå græsset fra tid til anden, men også vinduespudsning, fliserens og facaderens. Ting som kræver en masse redskaber og vigtigst af alt – tid.  

Det kan derfor være fordelagtigt at se ind i løsninger, som gør livet lettere som boligejer. Man kan købe sig fattig i services, så det er vigtigt at sætte krav til de udbydere som man har set sig lun på. Kravene skal selvfølgelig være realistiske – så her er et par måder du kan sætte realistiske krav til din havehjælp. 

De gode krav 

Hvis du kigger på at få en mand eller kvinde ud til at ordne dine fliser eller vaske dine vinduer, så kan det være svært at adskille de forskellige udbydere fra hinanden. De fleste prøver at differentiere sig på pris, da resultatet i sidste ende ofte er det samme. Dog er der mange måder at komme til Rom på, så udførelsen, garantien og redskaberne er her du bør sætte dine krav. 

Sæt krav til redskaberne. Hvis du bestiller en fliserens eller en vinduesvask, så sæt krav til de redskaber, som bliver brugt og potentielle kemikalier, som er en del af behandlingen. Hvis du har legende børn på fliserne, så er det en fordel at kigge ind i en løsning, hvor fliserensen kører på den mest miljøvenlige måde. Så bliver der ikke brugt farlige eller skadelige væsker for at få et hurtigere eller bedre resultat. I stedet, så kig ind i fliserens og vinduesvask, hvor der alene bliver brugt vand og hårdt arbejde.   

Sæt krav til garantien. Jo billigere en fliserens eller vinduesvask, jo lavere er garantien også. Det er i hvert fald sådan man kan regne med det er. Pengene skal spares et sted, så for personer, som søger en hurtig løsning – så er dette også fint. Dog vil det være en fordel at kigge på serviceudbydere, som kan give en garanti på at fliserne og vinduerne skinner det næste år frem. Det er selvfølgelig svært at love, men mange virksomheder tilbyder en form for garanti og går gerne ekstra langt for kunder. Disse virksomheder skal også oftere have lidt mere i timen, men på den lange bane, så er det godt givet ud for ikke at have en fliserenser rendende flere gange om året.