Skal du fjerne nedfaldne blade, rydde sne eller noget helt tredje, så vil en fejemaskine uden tvivl være den bedste løsning for dig. Du kan selvfølgelig gøre det på den den klassiske måde ved hjælp af en kost, men så vil arbejdet ikke blot tage betydeligt længere tid, men samtidig også være en fysisk hård opgave. To udfordringer som kan løses ved anvendelse af en fejemaskine.

Vælg fejemaskine der passer til dit behov

Fejemaskiner er yderst alsidige maskiner, som i mange tilfælde kan bruges hele året til et væld af forskellige opgaver. Derfor findes der også en masse forskellige former for fejemaskiner, som kan dække forskellige behov, om end det er til privat eller professionel anvendelse. Først og fremmest findes der tre overordnede type fejemaskiner:

Manuel skubber (håndfejemaskiner)

Walk-behind maskiner

Ride-on maskiner

Med en manuel skubber skal du selv skubbe maskinen rundt det areal du vil feje. Med sådan en model slipper du ikke helt for den fysiske del af arbejdet, men på den anden side kan du spare nogle penge på disse modeller. Er dit fejebehov relativt begrænset, vil en manuel model ikke bare være tilstrækkelig, men også være at foretrække.

Walk-behind på benzin eller batteri

Har du et større behov eller vil du blot gøre dine fejeopgaver lettere, kan du i stedet vælge en walk-behind fejemaskine. De har nemlig træk på baghjulene, så du helt slipper for den fysiske del af arbejdsopgaverne. Det eneste du skal gøre er at tømme maskinen en gang imellem.

Disse maskiner fås enten i eldrevne modeller eller benzindrevne maskiner. Er det et forholdsvis lille område du skal feje, vil en maskine drevet af el helt klart være at foretrække. De kan sagtens klare disse mindre arealer på blot en enkelt opladning, og derudover kan du frit anvende dem både udendørs og indendørs.

Det er ikke tilfældet med en benzindrevet fejemaskine, som kræver ordentlig udluftning for at kunne anvendes på indendørsarealer. Til gengæld vil du med en benzindreven model, være i stand til at få rengjort betydeligt mere omfattende udendørsarealer. Derudover er disse fejemaskiner mere alsidige, da de kan anvendes på alle former for underlag uden problemer.

Men skal du rengøre store industrielle arealer, vil det anbefales at kigge på ride-on fejemaskiner. Med en ride-on maskine kan du sidde på maskinen, og styre den som en bil. Det gør det muligt at rengøre selv de mest omfattende områder med maksimal effektivitet på en let og bekvemmelig måde.

Du kan finde de bedste fejemaskiner i sortimentet fra Kärcher

Hvordan end dit behov ser ud, vil det være noget som kan dækkes af tyske Kärcher. 

De er førende på markedet inden for fejemaskiner, og med deres brede udvalg af maskiner vil du uden tvivl kunne finde en model, som passer bedst til dit personlige behov.