Hvilket slags shapewear kan du vælge imellem?

Er du også overvældet af det store udbud, når det kommer til shapewear? Der er en masse shapewear at vælge imellem i dag, og der kommer kun mere og mere til. Alt shapewear har dog et fælles mål – det er at skabe en flot silhuet til dig, der skal have noget tætsiddende tøj på. Shapewear kan se meget forskelligt ud, og kan have forskellige egenskaber. Det har vi skrevet mere om i denne artikel. Så læs med her, og bliv klogere på det shapewear der er at finde, og som du kan vælge.

 

Hvad findes der af shapewear?

Shapewear fås i forskellige former og størrelser, der passer til forskellige kropstyper. Den mest almindelige type shapewear er en bodysuit, som hjælper med at slanke overkroppen og give udseendet af en glattere og mere tonet silhuet. Andre populære former for shapewear omfatter shapewear shorts, som hjælper med at slanke lårene og give en mere kurvet figur. De fleste vil nemlig gerne have en timeglasformet figur, da det er meget feminint.  Det kan også løfte dit bagparti, så du får en flot numse i en tætsiddende nederdel eller kjole. Typisk går shapewear shorts højt op, så du også strammer maven ind. Shapewear kan være fremstillet af en række forskellige materialer, herunder Lycra, nylon og spandex, som alle bidrager til at skabe en behagelig, tætsiddende pasform. Så du kan sagtens finde noget, der ikke kommer til at sidde irriterende på kroppen. 

 

Vigtigt med den rigtige størrelse

Når du vælger shapewear, er det vigtigt at sikre dig, at du får den rigtige størrelse. Shapewear skal sidde godt, men ikke for stramt – hvis det er for stramt, vil det være ubehageligt og kan endda give røde mærker på kroppen. Det er også vigtigt at vælge shapewear, der har den rigtige længde til din krop. Hvis du besøger en fysisk butik, hvor de sælger shapewear, så kan du få hjælp til at finde det helt rigtige til dig. De kan måske måle din krop og de områder, som du gerne vil have i fokus. Så kan ekspedienterne hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse.