At have en sauna-session efter en hård dag eller en god træning i fitnesscentret er ikke noget nyt. Det er afslappende at sidde i en sauna i hjemmet eller have et infrarødt saunatæppe fra NordicHigh, mens din krop revitaliserer og regenererer. Men det nye er indførelsen af ​​infrarøde saunaer. Infrarøde saunaer hjælper dig stadig med at slappe af og slappe af ligesom traditionelle saunaer, men de er mere effektive og giver ekstra sundhedsmæssige fordele.

HVAD ER EN FAR INFRARØD SAUNA?

I modsætning til en traditionel sauna opvarmer en langt infrarød sauna ikke luften omkring dig. I stedet producerer de infrarøde stråler varme, som bevæger sig ind i de dybeste lag af huden for at hjælpe din krop med at skylle skadelige toksiner ud, lindre stress og træthed.

 

Varmekilden fra en JNH Lifestyles in home sauna, der fungerer med infrarød teknologi, afhænger af bølgelængder, som ikke skaber overdreven varme i luften omkring dig. Grundlæggende producerer en infrarød sauna de samme fysiske effekter såsom øget kropsvarme, puls og svedtendens, som en traditionel sauna gør, men uden at varme luften op til ubehagelige og utålelige 185°F grader.

 

Når folk begynder at shoppe efter en sauna til 2 personer, ligesom de fordele, en sauna kan give, men ikke sætter pris på varmen, hælder de ofte til en infrarød sauna.

 

HVAD ER SØVEFORDELENE VED EN INFRARØD SAUNATÆPPE?

Saunaer har vundet popularitet gennem århundreder, fordi de kan få folk til at føle sig godt tilpas, og det er kun begyndelsen på det. Ikke alene får du denne kontinuerlige fornemmelse, men en sauna i hjemmet kan også give nogle virkelig nyttige sundhedsmæssige fordele.

 

Forskere har fundet ud af, at infrarød saunaterapi kan lindre sundhedsproblemer såsom hovedpine, leddegigt, type 2-diabetes, forhøjet blodtryk, Alzheimers sygdom og kongestiv hjertesvigt.

 

Undersøgelser har fokuseret på virkningerne af infrarøde saunaer og søvnløshed og har konkluderet, at infrarød saunaterapi effektivt kan sænke negative symptomer på kronisk træthedssyndrom, for eksempel træthedsfølelse og dårligt humør.

 

Men hvordan hjælper en sauna i hjemmet ved hjælp af infrarød teknologi til at lindre søvnløse med deres søvnkampe og hjælpe kroniske træthedsramte med at få et par zzz’er? Det handler virkelig om de to måder, hvorpå infrarøde saunaer indirekte kan hjælpe en person til at sove bedre. Disse to metoder er at køle din kropstemperatur ned og berolige dit sind. Du kan prøve et infrarødt saunatæppe fra NordicHigh