Det er altid vigtigt at stoppe op og tænke over, hvad der kommer til at ske i fremtiden, hvis det lige er gået meget godt for dine aktier eller din investering i kryptovaluta. Hvis man ikke tager stilling til det, så kan det gå hurtigt galt. Mange ender med at købe på toppen for så at sælge længere nede, og dette bør man selvfølgelig undgå.

Dette skete der i 2021

I 2021 var der virkelig meget fart på, og danskerne strømmede til hjemmesider, hvor man kunne lære mere om valutaen samt lære hvordan man køber dem. Et godt eksempel på sådan nogle hjemmesider er følgende: https://buyeth.dk/ether-kreditkort/. Denne fik en masse besøgende, og folk var meget glade for den guide, der er på siden. Der er faktisk en underside til kreditkort, bankoverførsel, MobilePay og PayPal.

Valutaen er selvfølgelig ikke bare gået op. Der har selvfølgelig været op- og nedture. Zoomer man dog ud, så ligner det, at det kun er gået opad. Nogle har så derfor tabt penge på kort sigt, mens dem der havde Ether (ETH) i starten af året virkelig har tjent mange penge, hvis de har solgt deres kryptovalutaer. Man skal jo huske, at man ikke har tjent noget, før man har solgt.

Fremtidsudsigterne

Det er ikke muligt at se ud i fremtiden, men Fortune har lavet en artikel, hvor de skriver om Ether, Ethereum og fremtidsudsigterne. De kommer også med en gennemgang af hvad der er sket i løbet af året. Er du interesseret i denne valuta, så kan der virkelig godt betale sig at læse deres artikel og måske endda abonnere på deres nyhedsbrev.

Uanset hvad du gør, så opfordrer vi som altid til at du lave din egen research. Det er ikke en god ting at læne sig op ad andre folks holdninger og “forudsigelser”. Vi har i hvert fald peget dig i retningen af nogle gode links, du kan tjekke ud.