Det var fredag, og jeg var lige stået op. Jeg følte mig så frisk, og var klar på en god dag. Jeg skulle bare gøre mit bedste på arbejdet i dag. Jeg sov også virkelig tidligt, så jeg tror det er derfor jeg er så frisk i dag. Men jeg startede så dagen ud med at spise noget godt morgenmad, efter det tog jeg lige et hurtigt bad, og fik børstet mine tænder. Så var det ellers bare at tage på arbejde. Jeg arbejder som maler, og i dag skulle jeg ud til en butik, som skulle have hele deres butik malet. Jeg ville ikke blive helt færdig med det i dag, men jeg ville bruge en masse timer på det. Jeg skulle være her helt til 17, og jeg startede klokken 10. Efter det skulle jeg hen til en ven, som holder hans 30-års fødselsdag. Ham skulle jeg helt klar være med til at fejre. Han var også en af mine helt gode venner. Jeg var på arbejde i nogle timer, og da klokken så endelig blev 17, tog jeg ud for at finde en gave til ham. Jeg havde ret svært med at finde noget, som jeg var sikker på at han ville kunne lide, så det endte bare med at jeg købte ham en parfume, som jeg vidste at han godt kunne lide. Det måske ikke den mest spændene gave, men jeg håber at han bliver glad for den. Da jeg så kommer derhen, ser jeg at han har lejet et kæmpe telt i haven, som han virkelig havde pyntet smukt op. Det var virkelig flot. Jeg snakkede med ham, og spurgte hvor han fik alt det her fra. Han sagde at han havde fået alt pyntet fra shop.festgear.dk.  Jeg spurgte også hvor han havde fået teltet fra, og der sagde han, at det var et han havde lejet fra festgear.dk