Hvis du har en datter, der gerne vil være au pair, er det første, du skal gøre, er at finde den rigtige værtsfamilie. Det kan være en skræmmende opgave, men med de rigtige oplysninger kan det blive meget lettere. I denne artikel vil vi nævne nogle af de ting, som du skal overveje, når du skal finde en værtsfamilie til din datter. Vi vil også give nogle tips til, hvordan du finder den bedste familie til hende. Så hvis du er interesseret i at lære mere om au pairing, så læs videre!

En au pair er en ung person, der bor hos en værtsfamilie og hjælper dem med børnepasning og lettere husholdningsarbejde. Au pair-piger kommer normalt fra et andet land, så det er en god måde for din datter at opleve livet i en anden kultur på. Og det er selvfølgelig også en god måde for din datter at blive mere selvstændig og tjene penge.

Din datter kan finde den rette værtsfamilie på 2 måder:

  • Gå ind på siden Aufini.com og opret en profil til din datter
  • Gå ind og på Aufini.com og led direkte efter en værtsfamilie

Den ene udelukker ikke den anden.

Opret en profil

Hvis du får ind på siden, så vil du kunne oprette en au pair profil til din datter. Her lægger du et billede af hende, indtaster hendes alder, om hun har erfaring, samt hendes forventninger til løn. Hvis din datter har præferencer om værtsland, kan dette også indtastes. Dette vil give mulighed for værtsfamilier at kontakte jer.

Led direkte efter værtsfamilien

Inde på siden kan værtsfamilier også oprette profiler. Dette gør det muligt for din datter at gå direkte ind og søge efter den rette værtsfamilie. Her kan du søge direkte efter en familie i et bestemt land, såsom kan du se alle familier fra Sverige eller måske fra Brasilien eller USA. Det er nemt og enkelt.