Hvordan du får planlagt det bedste babyshower

Det kan være sjovt at planlægge et babyshower, men det kan også være meget arbejde. Hvis du er blevet primus motor for hele planlægningen, så skal du rigtig i gang med at finde ud af, hvad der skal ske af ting og sager på dagen. Hvis du er lidt på bar bund om, hvordan du skal gribe hele projektet an, så kan du finde inspiration i denne artikel. Så kan du komme godt på vej. 

 

Beslut dig for et tema

Dette er udgangspunktet for al planlægning, så det er vigtigt at få det rigtigt. Når du først har valgt et tema, vil alt andet falde meget lettere på plads. Du kan enten skabe temaet ud af barnets køn eller ud fra et dyretema, en Disney film eller bare noget, som du ved at den gravide elsker. Du kan heldigvis finde en masse sødt babyshower pynt, som du kan pynte festligt op med. Det kan være alt fra balloner, serpentiner, bannere, duge og endda kagepynt. 

 

Opret en gæsteliste

Igen, dette vil være afgørende for planlægningen af alt andet. Du kan skrive rundt til alle, om de kan på den dato, som du har sat for dagen. Så kan I snakke om, hvordan I vil overraske den gravide. Når du ved, hvor mange personer der vil deltage, bliver det meget nemmere at finde ud af, hvilken type babyshower du skal holde for din veninde eller partner. Hvis du skal holde en mindre sammenkomst med kun familie og venner, er en mere intim ramme måske mere passende for dig. Nogle holder også store fester, mens andre foretrækker det intimt. 

 

Indkøb af mad og drikkelse

Til et babyshower skal der være en masse lækker mad og drikkelse. Det kan være noget mad, som du bare ved at den gravide elsker. Hvis I skal mødes omkring til frokost, så skal du sørge for, at der er noget med lidt mere fylde. Ellers kan du også bare nøjes med nogle gode snacks, lidt friskskåret frugt og nogle alkoholfri cocktails. Det skal helst være i samme ånd, som den gravide vil have det.