Sådan vælger du det rigtige dameundertøj

Kvinders undertøj er kommet langt i de sidste par år. Borte er dagene med ubehageligt, dårligt passende undertøj. I dag kan du finde undertøj lavet til alle mulige behov, fra graviditet til inkontinens. Men med så mange muligheder derude, hvordan kan du finde det rigtige undertøj til dine behov? Vi har fået dig dækket.

Sådan bestemmes størrelsen på kvinders undertøj

Næsten alle kvinder har sandsynligvis oplevet ubehaget ved at bære bh på et eller andet tidspunkt i sit liv, når:

  • Stropperne gravede ind i huden og efterlod mærker på kroppen.
  • Når du løber eller går hurtigt, passede brystet ikke i koppen og forræderisk “faldt ud”;
  • Selvom det skal være næsten midt på ryggen, er bagsiden af bh’en meget høj

Alle disse problemer er knyttet til én ting: forkert valg af størrelse. Og det er ikke kun et æstetisk problem; det er også en meget alvorlig risiko for at udvikle sundhedsmæssige problemer. Belastningen på rygsøjlen øges, hvis bh’en ikke holder de fulde bryster effektivt. Fastspænding af brystkirtlen reducerer også blodcirkulationen, og hvis den er alt for stram, kan det skade følsom hud.

Alt dette er nemt at rette og undgå uønskede konsekvenser. Dette kan gøres ved korrekt at købe kvinders undertøj. Især når du køber dit undertøj online, bør du kende din størrelse. Derudover er der et stort udvalg af undertøj i Teeshoppen, og det ville i øvrigt være en fordel, hvis du bruger din Teeshoppen rabatkode og får rabatter.

Først og fremmest er det meget nemt at kontrollere din størrelse. Det første skridt er at finde ud af, hvor stort dit bryst er. Kun to parametre skal måles med et centimeterbånd: volumenet under brystet og brystets volumen langs den mest fremspringende del af brystkirtlen (i enkle ord langs brystvorternes linje). Det er vigtigt, at båndet placeres vandret over kroppen, så resultaterne bliver så nøjagtige som muligt.

Det numeriske element i bh-størrelsen er den anden parameter (det er ofte angivet som 75, 80, 90). Det er også nemt at beregne størrelsen på kvinders undertøj ved hjælp af bogstaver. Du skal bestemme forskellen mellem brystets volumen og volumenet under brystet for at gøre det.

Hvilken farve på undertøj til en kvinde at vælge

En kvindes garderobe skal indeholde mindst tre universelle par undertøj: sort, der passer til mørke outfits, hvid, der passer til næsten alt, og nøgen, der passer til gennemsigtige outfits og ikke henleder opmærksomheden på bh’en.

Dette betyder dog ikke, at antallet af undertøj skal begrænses. De alternativer, der tilbydes, er mere til daglig brug. For at imponere en elsket mand, for at forføre ham, bør du vælge indstillinger, der er mere interessante. Og det er også en god idé at vælge en fra Hunkemoller med en Hunkemoller rabatkode, som giver dig mulighed for at få rabat.

Det er svært at sige, hvilken farve af kvindelige undertøj fyre kan lide. Alle har deres egne præferencer, selvom de fleste mennesker foretrækker rød og burgunder. Der er ikke noget usædvanligt ved denne farve; det er forbundet med lidenskab.