Der er mange ting, man kan foretage sig i naturen, og der er et hav af muligheder og aktiviteter, du kan foretage dig. Der er derfor ikke ret mange gode undskyldninger for, ikke at hoppe ud i naturen på eventyr. En af dem, der er blevet enormt populære, er magnetfiskeri.

Hvad er magnetfiskeri?

Magnetfiskeri er fiskeri med magneter, hvor du kan fange magnetiske ting under vandet. Det er en lidt anderledes måde at fiske på, men det er oplagt til dig, der ikke ønsker at skade nogle dyr, og som ønsker en miljøvenlig måde at fiske på – og så kan du endda rydde lidt op i naturen på samme tid.

Ved magnetfiskeri fisker du nemlig med en magnet, som tiltrækker ting, der er magnetiske. Det er en god ide at gemme alt det, du finder.

Hvad kan man finde ved hjælp af magnetfiskeri?

Du kan finde meget forskelligt under vandet, og som nævnt i forrige afsnit, er det en god ide at gemme alt det, du finder, udelukkende for miljøets skyld. Der findes nemlig ikke naturligt noget magnetisk under vandet, så alt det, du finder, hører faktisk ikke til.

Du kan finde gamle kapsler, dåser og andet metalaffald. Men du kan også finde ringe, smykker eller andre spændende ting, som muligvis har en eller anden form for værdi.

En god måde at nyde naturen på

Som nævnt i introduktionen, så er magnetfiskeri en perfekt måde at nye naturen på. Særligt fordi den inkluderer vand, og især hvis du lejer en båd, kano eller kajak til at sejle rundt i helt stille og fredeligt, mens du kan være spændt på, hvad du mon fanger i vandet. Du kan bare lade dig glide hen ad vandet og tjekke din fiskestang en gang i mellem for potentielt fangst. Lyder det ikke spændende?