5 gode Black Friday tilbud 2022

 

Er du klar til årets største salgsdag? Måske er du i tvivl om hvad jeg snakker om, i så fald bør du læse videre så du ikke går klip af en masse gode tilbud og rabatter i november.

 

Jeg har lavet lidt research til dig for at finde ud af, hvordan Black Friday smykker er blevet sådan et shopping vanvid, og hvorfor det er opstået. Er du en smykkeelsker kan du hente en masse gode tilbud på de største smykkehjemmesider i Danmark, og især Abelstedt har nogle vilde tilbud på lige præcis denne dag.

 

Udtrykket ”Black Friday” opstod i USA og har været en dag der har været kendt til tilbage til 1864. Black Friday var den gang en begivenhed, hvor prisen på guld gik ned i pris på aktiemarkedet. Dette gjorder man for at imødekomme stigningen på den allerede oversvømmede pris det resterende aktiemarked, hvilket forårsagede en enorm nedtur i guldværdien, hvilket betød, at snesevis af investorer tabte en masse penge. Mens vi observerer Black Friday i slutningen af ​​november, kan vi huske på denne lille sjove historie om hvorfor rabatterne er så store på lige præcis den dag.

 

For at tage historien lidt videre blev det i 1960’erne et endnu mere populært udtryk som følge af politistyrken i staten Philadelphia, USA, da de brugte det til at beskrive den forfærdelige trafik og forurening som der var på den fredag efter Thanksgiving. Man mener at en kombination af Thanksgiving og transportkaos var skyld i antallet af mennesker, der ikke kom på arbejde den følgende dag.

 

I 1990’erne blev ”Black Friday” et udbredt udtryk over hele USA, hvor en masse butikker rundt omkring i landet begynde at holde udsalg og nedsatte priserne på varerne. Først i 2010 blev Black Friday kendt i Storbritannien.

 

De bedste Black Friday smykketilbud

 

Faktisk er smykkebranchen den branche der har størst tendens til at tilbyde de laveste rabatter i løbet af Black Friday dagen. Gennemsnittet ligger på kun -4 % i gennemsnit! Derfor er Abelstedt virkelig et brand der skiller sig ud på denne store udsalgsdag.

 

Hos Abelstedt kan du forvente minimum -20% rabat på alle deres vare! Og jeg har hørt en lille fugl synge om endnu flere tilbud og rabatter med endnu større rabat.

 

Er du i tvivl om hvorledes du overhovedet har tænkt dig at shoppe på Black Friday, fordi det virker for stressende, så bliv der hjemme og shop i rolige omgivelser fra din computer.