Maling er et af de materialer, som firmaer bruger flest penge på. Det er derfor vigtigt at finde den rette type maling, når man skal male sin virksomhed op. I denne artikel vil vi give dig nogle gode tips til, hvordan du finder den bedste maling til dit firma. Vi vil også komme ind på, hvilke typer malinger der findes på markedet, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en maling.

Find den rette maling

Der er mange forskellige typer af malinger på markedet, og det kan være svært at finde den rette maling erhverv. Derfor skal du først tage stilling til, hvilken type maling der passer bedst til din virksomhed. Hvis du for eksempel har en butik, vil en glansmaling være fin, da den giver gulvet et flot finish. Men hvis du har et lager, er en mat maling mere egnet, da den ikke slidt så let.

Hyr en maler til arbejdet

Det er ikke alle, der har tid eller overskud til at male deres firma selv. Hvis dette er tilfældet for dig, kan det være en god idé at hyre en professionel maler. På denne måde får du et flot resultat og slipper for besværet med at gøre det selv. Husk dog at tjekke referencer, inden du hyrer en maler – på den måde er du sikker på, at vedkommende kan levere et godt stykke arbejde.

Træk momsen fra

Maling er en af de ting, som du kan trække momsen fra. Det betyder, at du ikke skal betale så meget for malingen, hvis du køber den i et firma. Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle regler for, hvilke malinger du kan trække fra. Sådan gør du:

  • Kontakt din revisor eller accountant
  • Få fat i dine faktura for dit kæp af billigt maling.
  • Gem dokumentationen for dine udgifter