Jeg var lige kommet hjem fra skole. Jeg var så træt, og det har været en lang og hård dag. Jeg fik først fri klokken 16, og det var en af de helt hårde dage. Jeg var så træt, så jeg valgte lige at tage mig en lur. Det syntes jeg at jeg fortjente. Jeg kunne bare ikke tage en alt for lang lur. For så ville jeg nemlig have svært ved at falde i søvn senere. Ikke nok med det så skulle jeg også ordne noget. Vi skulle nemlig flytte om små 3 dage, og derfor har jeg lovet min forældre, at jeg vil få pakket mit værelse ned i dag. Det måtte jeg så gøre. Efter jeg havde fået en lur på lidt under 2 timer, gik jeg så i gang med mit værelse. Det tog alligevel noget tid. Jeg startede at med at smide alt det ud som jeg ikke kunne bruge mere, og det som jeg ikke gad at have med i den nye lejlighed. Efter 2 timer var jeg cirka færdig.  

Den store dag var kommet 

Det var så endelig tid til at vi skulle flytte. Jeg glædet mig virkelig. Der kom nogle flyttemænd som mine forældre har hyret, som skulle hjælpe os med at få alle vores ting ind i vores nye hjem. Dem havde hun hyret fra billig-flyt.dk. Der kom så nogle flyttemænd, og de var virkelig søde. De tog sig også virkelig godt at vores ting, og intet kom til skade eller smadrede under processen. Det hele gik bare fantastisk, og det kunne ikke gå bedre. Efter alle vores ting var inde i vores nye lejlighed, kunne jeg ikke vente med at udforske hele området vi boede i. der var så meget jeg ville se og opdage, og jeg glædet mig virkelig.