Hvornår benytter man sig af internettet? 

Man bruger internettet mere og mere og de fleste i dag har abonnementer op deres telefoner, hvor man derved får adgang til internettet, faktisk er disse telefoner konstant på internettet, hvis du eksempelvis får beskeder om diverse notifikationer fra sociale medier eller fra spil du måske spiller på din telefon. De fleste har faktisk flere enheder koblet til internettet. Alle disse enheder som computer, PlayStation, X-Box, tablet højtalere og meget meget mere. Internettet er en nem måde for at kunne forbinde dine enheder sammen og gør at du kan få dem til at “snakke” sammen i mange forskellige sammensætninger. Har man adgang til en enhed der kan trække data fra internettet er du faktisk påkrævet i Danmark at du betaler licens.  
 
Hvad er licens, hvorfor skal jeg betale det og hvad for jeg ud af det? 

Licens er en lovpligtig ting at betale, hvis man har fjernsyn computer eller andre enheder, som kan tilkoble sig internettet. Dog skal man ikke betale det, hvis man ikke har nogle af dette. Det kan virke lidt fjollet, for hvad går pengene til? Licens betaler man for den “gratise” adgang man har til Danmarks Radio, som giver dig adgang til en lang række radio tjennester, tv og online nyheder. Benytter man sig ikke af dette, kan man synes det virker krotesk, at man skal betale for det. Men på trods af at det er lovpligtigt, er der overraskende nok ingen konsekvenser for det. Da der ikke er et komplet oversyn af ens adgang og hvilke enheder man har i hjemmet. Konsekvensen er at man bliver tilmeldt det og efterfølgende skal man betale, da det ikke er med tilbagevirkende kraft. Dog opleves det at man bare kan melde sig fra igen med det samme efter man er blevet tilmeldt.  

Kan man afmelde sig licens og hvordan gør man det? 

Og den hurtigste måde er at gøre det online. Det kræver selvfølgelig at man har internet. Her kan bredbånd være løsningen for dig. Letfinans har lavet en sammenligning af de forskellige udbydere af bredbånd. Så du kan få en skarp bredbånd pris.