Nemme middagsopskrifter

For alle, der nogensinde har prøvet at lave aftensmad efter en lang dag på arbejdet, ved du, at det kan være svært at komme med gode opskrifter, der også er hurtige og nemme. Disse hurtige og nemme middagsopskrifter hjælper med at tage stresset med at finde ud af, hvad du skal spise, fra dit sind, så du kan nyde god hjemmelavet mad med dine kære.

Hvad gør nemme middagsopskrifter?

Selvfølgelig bør en sandwich medtages på listen. Vi har dog også nogle fantastiske muligheder at tilbyde! For eksempel, hvad med en lav-carb, sund middag? Eller vil du have det lidt mere kødfuldt om aftenen? Vi har noget, der passer til alles smag! Det er afgørende, at nem aftensmad retter smager fremragende og er hurtige og enkle at tilberede, især for begyndere.

Gør fastfood

Når vi siger fastfood, mener vi junkfood eller den mad, du kan lave på kort tid. Hvis du ikke har meget tid til at forberede, skal du gå efter nemme retter med få ingredienser og en kort forberedelsestid.eller bestil dit yndlingsmåltid, f.eks. fra HelloFresh. Lav velsmagende appetitvækkere, som de søde chilispyd med salat, der ville være et vidunderligt valg. Citron- og rejepastaen får dine gæster til at tale uendeligt om deres sidste ferie, mens du hurtigt laver en frisisk fløde til mange af frossent butterdej, flødekvark og marmelade.

Courgetter med hvidløg

Courgetter med hvidløg i ovnen er gode at tilberede, hvis du vil reducere mængden af fedt, som du helt sikkert får med smør, hvis du steger courgetten på den sædvanlige måde. Det er ganske fremragende, men det er ikke for fedtet.

Courgetter med hvidløg skal steges i ovnen i ca. 20 minutter. Hot peberfrugter og tørre urter kan tilsættes til saucen. Courgetter med hvidløg i ovnen er en velsmagende sideskål at tilbyde med unge kartofler eller som en del af en mere kompleks kødret. Du kan lave en gryde af courgette og hvidløg, hvis du sætter dem i ovnen i to eller tre lag.

Frikadellesuppe

Ingen kan sige nej til en portion gylden, aromatisk suppe toppet med frikadeller og grøntsager. Nægt ikke dig selv glæden!

I mange nationer er frikadeller et populært måltid. Frikadeller er særligt populære i Danmark. Suppe med frikadeller har for alvor indtaget sig selv på spisebordet.

Fyldte tomater i italiensk stil

Forret på temaet “a la caprese”! Enkel at lave, lav i kalorier og mest alt krydret, frisk og velsmagende. Hjælp dig selv! Lav den klassiske salat i form af en original forret. Disse tomater vil se godt ud på ethvert feriebord eller ved en romantisk aftensmad.

Salat “Medusa”

Salat af frisk, velsmagende og saftig fisk og skaldyr! Let i smagen og enkel at tilberede! Det er muligt at spise dette i stedet for middag! For dem, der tror på god ernæring, er dette et fantastisk valg. Denne salat er bedst lavet med friske agurker og æg. En vinterversion med pickles og kogte kartofler er dog også tilgængelig. Så vælg din favorit, og lad os komme i gang!