Farve er en ting, men følelse er en anden, og det spændende er at dine følelse har indvirkning på hvordan du ser på verden. Når du går med en økologisk og vegansk neglelak, så kan det være med til at give dig en lækker følelse af velvære, og selvtilfredshed. Jeg tror at den følelse kommer, lige netop ved valget af den mere naturlige neglelak, fordi vi ellers normalt forbinder den med farlige kemikalier. Jeg vil vove at påstå at vores hjerner er kodet ind til at koble neglelakken sammen, med den duft som neglelakken udsender. Og der må de fleste være enige i, at de fleste neglelakker dufter giftigt. Det er simpelthen fordi de fleste neglelakker, som vel og mærket ikke er økologiske, er giftige.

For at være helt ærlig, så har jeg ikke selv duftet til de økologiske og veganske neglelakker, som findes her på markedspladsen for bæredygtig mode og livsstilsprodukter, af den simple årsag at jeg ikke går med neglelak. 

 

Hvem går med økologisk og vegansk neglelak?

Det er jo egentlig et spændende spørgsmål, fordi de økologiske neglelakker ligner jo fuldstændigt de ikke økologiske neglelakker. Og det samme gælder sådan set de veganske neglelakker. Så vi har i bund og grund ingen jordisk chance for at vide hvem der går med økologiske og vegansk neglelak og hvem der ikke gør. Men vi kan gætte os lidt frem. 

Folk der går op i deres egen personlige sundhed, gør. Som sagt går jeg ikke selv med neglelak, men jeg forestiller mig en der gør, og nu, en der gør det meget. Alle de kemiske dampe som de må skulle indånde, godt det ikke er mig siger jeg bare. Men dem ville de altså jo så kunne undgå ved at gå med en neglelak der er fri for den skadelige kemi, som de konventionelle er fyldte med.

Men så er der jo også moder jord. Så jeg forestiller mig at der er dem, som går op i at vi skal passe på hende, som også vælger at gå med økologisk neglelak fri for skadelig kemi. Det siger vidst sig selv at moder jord bliver rigtig glad for den type, og mindre glad for brugen af den konventionelle type. Men det vil jeg egentlig ikke kommer så meget nærmere ind på i dag, fordi jeg skal til at hoppe ud i det gode vejr og nyde solen. Måske jeg møder nogle personer med fin neglelak på, så vil jeg da lige forhøre mig om den er økologisk og vegansk, så vi kan få den del på plads.